23 octombrie 2019

Un raspuns mai putin inspirat ar fi : Casti si accesorii. In mare nu am fi gresit prea mult insa categoriile de produse sunt diversificate si acopera nevoi dintre cele mai variate chiar daca vorbim despre o pereche de casti Bluetooth un suport de telefon o baterie externa sau un cablu de date, astfel am dorit sa fim cat mai exacti.

Acum ne concentram pe dorintele tale.Impreuna vom crea o poveste vibranta. Behind any sound.

Stim cum si ce inseamna trezirea de dimineata…nu ne-o dorim insa trebuie sa te arunci in papuci, sa te tarasti spre dus, sa pornesti boxa portabila waterproof pentru un ritm matinal, care sa te pregateasca pentru o noua zi vibranta.

Sunetul stereo al boxei te insoteste in bucatarie. Iti iei incarcatorul de telefon de langa cafetierea, asezi telefonul in suportul magnetic si faci primul live al zilei. Cum l-ai denumi?

In modul speed te incalti saluti de bun ramas iti iei castile Bluetooth si pornesti fredonand.

Ai pregatit suportul cu incarcare wireless, asezi telefonul. Iti faci meticulos treaba, iei o pauza, iti pui castile  si iti torni o cana de cafea, riff-urile din casti te ademenesc la amintirile din vacanta. Cafeaua isi face efectul, ceasul inteligent isi cere tributul, cafeaua nu i-ar fi de folos. Scoti bateria externa impreuna cu cablul USB, gata, l-ai revigorat. Asezi si docul castilor la incarcat, te pregatesti pentru tura de seara cu bicicleta. Vremea se anunta perfecta pentru pedalat si te astepti sa vina cat mai multi prieteni.

Aceasta este povestea noastra pentru o zi.Dar avem cate una pentru fiecare zi, avem o gama variata de produse pentru fiecare, inclusiv incarcatoare auto, suporturi auto, purificatoare de aer, lampa LED cu difuzor, casti wireless, Bluetooth sau cu fir. Poti face un cadou inspirat iar noi te putem ajuta cu informatii suplimentare pentru fiecare situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X
Obtine 10% REDUCERE!
Aboneaza-te la Newsletter si primesti un Cupon de 10% REDUCERE la urmatoarea comanda! Nu rata :)
    Ma Abonez!