6 noiembrie 2019

Operatoarele de telefonie din secolul XIX (1881) erau singurele care foloseau căștile audio ? In 1910 Nathaniel Baldwin a inventat căștile portabile .

Niciodata căștile audio nu se împrumută ? Riscul de a dezvolta infecții si inflamații este major și se datoreaza streptococilor și stafilococilor care sunt in canalul auditiv.Castile sunt personale !

Poți respinge un al doilea apel cu ajutorul butonului central de pe firul căștilor ? Simpla apăsare a butonului in timp ce ești într-o discuție respinge noul apel .

Apasarea de 3 ori rapid a butonului central de pe firul căștilor in timp ce asculți muzică te intoarce la melodia anterioară ? Sigur merge la iPhone

Butonul volum + apăsat in timp ce aplicația foto este deschisă te ajuta sa faci poze? Trebuie doar să îl apeși și să zâmbești 😊

Anularea zgomotului” și „izolarea zgomotului” sunt lucruri total diferite? Izolarea zgomotului se referă la menținerea sunetelor in casca, căști închise, iar anularea zgomotului se referă la zgomotele inconjuratoare.

Pentru a imperechea prima data un set de căști Bluetooth trebuie că acestea sa să fie la o distanta maxima de  1m de dispozitiv și trebuie să fie încărcate cu minim 50% din acumulator ?

Cele mai scumpe căști din lume sunt cotate la 120000 de dolari? Nu, nu este o greseala,120.000 de dolari costa Focal Utopia Tournaire, fabricate in scop caritabil pentru salvarea lui Louise Biscini care suferă de o boala degenerativa, atrofie musculara spinala de tip 1.Produse de maeștri bijutieri ai atelierelor Tournaire din aur de 18 carate cu diamante de 6 carate incrustate manual.

USB – Universal Serial Bus a fost inventat in 1996? La proiectare au participat companii precum IBM, Intel, Compaq, Microsoft.

USB 1.1 avea o rata de transfer de 12 Mbps ? Astăzi USB 4 suporta până la 40 Gbps!

Lipsa reversibilități la mufa USB a fost intenționată ? Ajay Bhatt, co- inventator, declara nu cu mult timp in urmă că intenția a fost datorata costurilor duble de producție pentru aceasta varianta, necesitând un număr dublu de fire. Nu au fost deloc interesați de nervi și timpul pierdut de fiecare dintre noi in încercarea de a nimeri din prima 😊

X
Obtine 10% REDUCERE!
Aboneaza-te la Newsletter si primesti un Cupon de 10% REDUCERE la urmatoarea comanda! Nu rata :)
    Ma Abonez!